0313472275 of WhatsApp: 0614347857 info@jachtwerfdoesburg.nl

IJZERWERK

Wilt u een open kuip inruilen voor een achterkajuit om passagiers meer privacy te geven? Een achterkajuit voor een open kuip, met meer zitruimte, nu de kinderen niet meer meevaren?
Denkt u misschien over het aanbrengen van een (RVS) reling of het aanpassen van het zwemplateau? Of überhaupt een zwemplateau in plaats van een lastig trapje?
Of heeft u een grote deuk in uw schip?
Deuk in Lemmer Aak hersteld:
lemmer-aak-met-deuk-ijzewerk aak-gerepareerd-ijzerwerk

Denkt u aan een paar davidssteunen voor een bijboot?
Door een betrekkelijk eenvoudige aanpassing aan het roer kan uw schip een stuk beter bestuurbaar worden. Door de grote krachten die op het roer worden uitgeoefend is dat een onderdeel dat aan sterke slijtage blootstaat. Wij vervangen de lagerbussen en indien nodig, het hele hydraulische systeem.
Heeft u schade, een deuk, een diepe kras, een vervormde railing?

Moeten de diverse standpijpen in het schip (koelwaterinvoer, toiletafvoer enzovoort) worden nagezien op roestvorming en zo nodig vervangen? Of komt uit een keuring dat delen van de romp of het onderwaterschip te dun blijken?
U kunt u voor al deze zaken en meer bij ons terecht voor een gedegen reparatie.
Door onze ervaring met het bouwen van nieuwe schepen (o.a. de MULTIVLET), levert het repareren,  schadeherstel, het aanpassen van een scheepsromp of opbouw ons geen problemen op.
Voorbeeld van kielreparatie:

JACHTWERF DOESBURG
Burg. Fl. v Aspermontlaan 10
6981 AN Doesburg
Bel 0313 472275
App    0614347857
Of mail: info@jachtwerfdoesburg.nl

 

Privacy- en cookieverklaring