0313472275 of WhatsApp: 0614347857 info@jachtwerfdoesburg.nl

REFIT

Als u een aantal jaren met uw schip gevaren heeft, ontstaan er vaak wensen. U kent het schip door en door en u weet wat u eigenlijk anders zou willen. Soms zorgt slijtage voor problemen, maar u kunt in de loop der tijd ook zelf andere eisen zijn gaan stellen. De gedachten over wat tot het standaard comfort van een schip behoort, zijn de laatste jaren nogal veranderd.
In het algemeen stellen we hogere eisen aan ons comfort. Ook een belangrijke rol kan spelen dat de kinderen niet meer meevaren en u de beschikbare ruimte daarom anders zou willen indelen. Met als resultaat dat u gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden. Die (soms vage) wensen zijn meestal niet zo groot dat u serieus over een ander schip gaat denken. De keuken is niet meer optimaal, de badkamer heeft een aantal nadelen. U kunt een ander schip kopen, maar aanpassen van uw huidige schip is meestal voordeliger. Wij hebben zeker ideeën om uw schip weer helemaal up to date te maken, zodat u er weer jarenlang met volle tevredenheid mee op het water op gaat.


Een paar concrete voorbeelden:
Douchevloer met oude tegels vervangen door een gietvloer waarbij stukken rottend hout in de wanden eerst is vervangen.

Teakdek verwijderen, dek behandelen en voorzien van nieuw teak of iets heel anders: Treadmaster.

Teakdek verwijderd

Betimmering deels vernieuwen omdat er vochtlekkage is geweest (zie ook TIMMERWERK).
Oude ramen met uitgedroogde rubbers vervangen door op maat gemaakte ramen met profiel waarbij de deels verrotte stalen opbouw rond de ramen hersteld werd.
Allemaal voorbeelden van “refit’ uitgevoerd door ons op de werf.

 

 

JACHTWERF DOESBURG
Burg. Fl. v Aspermontlaan 10
6981 AN Doesburg
Bel 0313 472275
App    0614347857
Of mail: info@jachtwerfdoesburg.nl

 

Privacy- en cookieverklaring