0313472275 of WhatsApp: 0614347857 info@jachtwerfdoesburg.nl

MOTOREN

Service, reparatie en ook hermotorisatie
Wij kunnen motorstoringen verhelpen, ook bij u in de haven. Verder kunnen wij de winterbeurt verzorgen en de periodieke onderhoudsbeurten uitvoeren: motorolie en filters verversen, kleppen bijstellen, V snaren controleren, uitlijning controleren enzovoort.
Van Nanni en van Yanmar hebben wij de gangbare filters en impellers op voorraad.
(tekst gaat onder afbeeldingen verder)

Nieuwe motor
Doorgaans gaat een goede dieselmotor vele jaren mee, maar de laatste tien jaar is er veel veranderd aan de techniek. Moderne motoren zijn een stuk schoner voor het milieu, ze zijn zuiniger, een stuk stiller en de vibratie is minder.

Bovendien zijn de gedachten over motorvermogens nogal veranderd. Was veertig jaar geleden een verhouding van 2,5 pk per ton waterverplaatsing nog gebruikelijk, tegenwoordig wordt al gauw 5 pk per ton aangehouden. Zeker bij het toegenomen aantal snelvarende schepen is wat meer vermogen geen overbodige luxe!
Ook een rol speelt de bedrijfszekerheid. Gaat u nog met een gerust hart een grotere reis maken, met die oude motor? Als een of meer van deze overwegingen een rol spelen, informeer dan eens naar de mogelijkheden en kosten van een nieuwe motor. In een aantal gevallen is het mogelijk om de bestaande motor in te ruilen tegen een geheel gereviseerd exemplaar.
Wij hebben goede ervaringen met  Solé, Volvo Penta, Nanni, Yanmar.

Sole mini 44 in kruiser ingebouwd

JACHTWERF DOESBURG
Burg. Fl. v Aspermontlaan 10
6981 AN Doesburg
Bel 0313 472275
App    0614347857
Of mail: info@jachtwerfdoesburg.nl

 

Privacy- en cookieverklaring